Tessel · september 2022

“Van kinds af aan vond ik het al leuk om verhalen te horen over mijn familie en mijn familiegeschiedenis. Bijvoorbeeld de verhalen van mijn opa over zijn jeugd. Maar waar kwam mijn oma eigenlijk vandaan? Wat was zijn voorgeschiedenis. De vrouwelijke lijn van zijn stamboom was nooit uitgezocht. Maarten heeft geholpen dit uit te zoeken.

Heel fijn dat dit gemakkelijk kan via ‘ontdekjestamboom’, want het is een klus die ik zelf al jaren voor mij uitschoof. Het contact verliep heel soepel en er hoeft weinig informatie geleverd te worden voor het onderzoek. Alleen de geboortedatum en voornaam van mijn overgrootvader én de achternaam van zijn partner.

Maarten heeft mijn stamboom teruggezocht tot rond de 1800. De tijdlijn die ik kreeg is mooi overzichtelijk weergegeven en er staan een paar opvallende details uitgelicht. Dit geeft nog wat extra informatie en inzicht.

Heel erg leuk om dit overzicht nu te hebben! Een aanrader voor iedereen die zelf de tijd niet heeft, maar wel zijn voorgeschiedenis wilt weten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.