Jordy · augustus 2022

“Via Ontdekjestamboom.nl heb ik onderzoek laten doen naar de geschiedenis van mijn familie. De laatste tijd raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de achtergrond van mijn familienaam en hoe deze zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld. Met slechts wat basisinformatie vanuit mijn kant ging Maarten aan de slag om een duidelijk overzicht te schetsen.

Het resultaat is boven verwachting! Het leukste vind ik dat het een verhalend en illustratief geheel is geworden. Met leuke feitjes, afbeeldingen, verhalen, en achtergrondinformatie heeft Maarten enkele honderden jaren mijn familie weten in te duiken. Juist door de verhalende en illustratieve vorm van de familie-tijdlijn kan ik mij nu beter mijn familiegeschiedenis inbeelden.

Dankzij ontdekjestamboom.nl weet ik nu meer over mijn voorouders, waar ze vandaan kwamen, en wat ze in het dagelijks leven deden. Er kwam veel informatie naar boven die ik zelf nooit had gevonden. Een grote aanrader voor iedereen die op een leuke manier meer over zijn familie wil weten!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.